Scrie-ne pe WhatsApp

Cum fac retur dacă nu-mi place sau nu mi se potrivește un produs comandat pe kaya.ro?

Nu e cazul să intri în panică. Rezolvăm. Dacă nu-ți vine un produs sau pur și simplu nu-ți place cum se așează, ne poți suna de luni până vineri între 10:00-18:00 la numărul de telefon 0784 886 642 sau trimite-ne oricând un email la adresa [email protected] cu numărul de telefon, Ibanul și numele deținătorului.

Ține cont că nu putem face plata prin poștă. Nu pentru că nu vrem, dar departamentul de contabilitate nu ne permite acest lucru.

Returul se face în cel mult 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Cum trimit coletul înapoi pentru retur?

Trimite-ne un email la adresa [email protected] în care ne transmiți un cont IBAN și numele deținătorului pentru a face plata returului. De asemenea, vom avea nevoie de numele din comandă și numărul de telefon pentru a identifica comanda. Feedback-ul nu este obligatoriu, dar ne-ar fi de mare ajutor pentru a îmbunătăți calitatea produselor și serviciilor noastre.

Ce fac dacă vreau să schimb un produs?

Ne poți contacta fie pe adresa de email [email protected], fie la numărul de telefon 0784 886 642 de luni până vineri între 11:00-18:00. Atunci când este nevoie de schimb, recomandăm să măsori bust talie șold pentru a ne asigura că vei primi mărimea potrivită de data aceasta.

Trimitem noi curierul pentru preluarea produsului/produselor, verificăm să îndeplinească toate condițiile (să nu aibă eticheta ruptă, să nu fie purtat/spălat).

Cum ambalez cotelul pentru retur?

Ar fi minunat să folosești același ambalaj prin care ți-am expediat coletul peste care mai adaugi puțină bandă adezivă ca să ne asigurăm că nu se rătăcește prin depozitul firmei de curierat.

Când nu acceptăm returul?

Nu ni s-a întâmplat asta până acum, dar trebuie să specificăm. Nu acceptăm returul atunci când ne trimiteți produsul comandat deteriorat, purtat, spălat sau fără etichetă. În această situație trimitem înapoi produsul către client.

Produs adăugat în lista de favorite

Acest site foloseste cookies. In cazul in care continuati sa utilizati site-ul nostru sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor Vezi detalii