Scrie-ne pe WhatsApp

Plăți securizate

Folosim certificatele de securitate SSL (https://), ce au rolul de a securiza plățile cu cardul, informațiile cu privire la parole și, în general, orice informație care se dorește a rămâne privată.

Orice site, nu doar magazinele online sunt obligate să folosească un certificat SSL, indiferent de natura acestuia. Adresele web securizate prin SSL încep întotdeauna cu nu cu http:; ca atare, anumiți utilizatori folosesc termenul „HTTPS” pentru SSL.

Cum funcționează 

Certificatul SSL criptează informațiile astfel încât ele să nu poată fi decriptate decât de serverul căruia îi sunt adresate. Acest lucru garantează că informațiile trimise către un website nu vor fi furate sau modificate. 

Avantajele tehnologiei SSL 

SSL oferă un grad mai mare de confidențialitate și de sigurantă decât o conexiune web necriptată. Această tehnologie reduce riscul ca informațiile să fie interceptate și folosite incorect de o tertă parte. Mulți vizitatori ai site-urilor au mai multă încredere să impărtăsească informații personale atunci când știu că folosesc o conexiune SSL. 

Avantajul cel mai mare este că protejează parolele împotrivă interceptării, când este tastată într-o pagină de login protejată SSL. 

Majoritatea browserelor web afisează o pictogramă în formă de lacăt când se stabilește o conexiune SSL. 

Tipul de certificat pe care îl folosim noi este unul dintre cele mai sigure și este oferit în criptare pe 256 biți. Este de obicei folosit de organizațiile sau companiile mari, cu o relație puternică de încredere cu clienții lor.

Produs adăugat în lista de favorite

Acest site foloseste cookies. In cazul in care continuati sa utilizati site-ul nostru sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor Vezi detalii