Scrie-ne pe WhatsApp

Despre Livrare

Vă recomandăm să grupați toate produsele într-o singură comandă. Noi nu putem grupa comenzi distincte plasate separat, iar în această situație se aplică taxa de transport pentru cele două comenzi dinstincte.

Cât costă Transportul?

Pentru comenzile mai mari de 250 lei, transportul este gratuit. 

Având în vedere că extindem gama noastră de produse și disponibilitatea acestora, comanda dvs. poate fi livrată în mai multe colete. Cu toate acestea, nu se percep taxe suplimentare în cazul în care comanda este expediată în acest fel.

Cât durează livrarea?

Comanda dvs. va fi livrată în termen de 1-3 zile lucrătoare din momentul expedierii comenzii, excepție făcând situațiile extraordinare (calamități naturale, localități închise din cauza pandemiei etc) sau Sărbătorile Legale.

Ce se întâmplă dacă nu sunteți acasă când vine curierul?

În cazul în care nu sunteți la adresa de livrare când ajunge curierul, se va face o nouă încercare a doua zi. Dacă și aceasta eșuează, coletul va fi depozitat pentru o perioadă foarte scurtă în depozitul local al curierului, apoi va fi returnat automat către KAYA.RO. Vom considera această comandă EȘUATĂ și nu vom mai încerca livrarea coletului din nou.

Cum alegeți mărimea potrivită?

Recomandăm să măsurați bust talie șold și să consultați tabelul de mărimi. Tabelul conține întotdeauna dimensiunile corpului, nu ale produsului. De asemenea, vă rugăm să țineți cont de specificațiile produsului, iar dacă în continuare aveți nelămuriri, ne puteți contacta de luni până vineri între orele 9:00-18:00.

Țineți cont că sunt mărimi românești și sunt lucrate puțin mai mari decât produsele pe care le găsiți în magazine. 

Retur

Dacă ați ales mărimea greșit sau pur și simplu nu vă place produsul comandat, puteți înregistra Returul din contul dvs. de client pe kaya.ro. Tot ce trebuie să faceți este să selectați produsul pe care trebuie să-l returnați, motivul (ne ajută să îmbunătațim produsele și serviciile noastre) și să completați Ibanul și numele deținătorului. 

Returul este GRATUIT, iar noi vom trimite firma de curierat pentru ridicarea produsului de la adresa dvs. În termen de 5 zile lucrătoare, plata returului se face în contul bancar furnizat de dvs. Vă rugăm să vă asigurați că ne furnizați datele corecte.

Returul se înregistrează în cel mult 14 zile de la primirea comenzii.

Ne rezervăm dreptul de a refuza returul dacă produsul comandat de dvs. ajunge la noi pătat, rupt, fără etichetă, spălat, cu pete de farduri, păr de animale etc. În această situație, trimitem înapoi coletul primit cu plata transportului la client.

Returul nu se face prin ramburs la curier sau poștă, ci numai prin virament bancar.

Produs adăugat în lista de favorite

Acest site foloseste cookies. In cazul in care continuati sa utilizati site-ul nostru sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor Vezi detalii