Scrie-ne pe WhatsApp

Despre Livrare

Vă recomandăm să grupați toate produsele într-o singură comandă. Noi nu putem grupa comenzi distincte plasate separat, iar în această situație se aplică taxa de transport pentru cele două comenzi dinstincte.

Cât costă Transportul?

Pentru comenzile mai mari de 1000 lei, transportul este gratuit. 

Având în vedere că extindem gama noastră de produse și disponibilitatea acestora, comanda dvs. poate fi livrată în mai multe colete. Cu toate acestea, nu se percep taxe suplimentare în cazul în care comanda este expediată în acest fel.

Cât durează livrarea?

Comanda dvs. va fi livrată în termen de 1-7 zile lucrătoare din momentul expedierii comenzii, excepție făcând situațiile extraordinare (calamități naturale, localități închise din cauza pandemiei etc) sau Sărbătorile Legale.

Ce se întâmplă dacă nu sunteți acasă când vine curierul?

În cazul în care nu sunteți la adresa de livrare când ajunge curierul, se va face o nouă încercare a doua zi. Dacă și aceasta eșuează, coletul va fi depozitat pentru o perioadă foarte scurtă în depozitul local al curierului, apoi va fi returnat automat către KAYA.RO. Vom considera această comandă EȘUATĂ și nu vom mai încerca livrarea coletului din nou.

Cum alegeți mărimea potrivită?

Recomandăm să măsurați bust talie șold și să consultați tabelul de mărimi. Tabelul conține întotdeauna dimensiunile corpului, nu ale produsului. De asemenea, vă rugăm să țineți cont de specificațiile produsului, iar dacă în continuare aveți nelămuriri, ne puteți contacta de luni până vineri între orele 9:00-17:00.

Țineți cont că sunt mărimi românești și sunt lucrate puțin mai mari decât produsele pe care le găsiți în magazine. 

Produs adăugat în lista de favorite

Acest site foloseste cookies. In cazul in care continuati sa utilizati site-ul nostru sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor Vezi detalii