Scrie-ne pe WhatsApp

Despre Noi

Una dintre întrebările pe care le primim des este aceea "De ce sunt atât de ieftine produsele voastre? Sunt de o calitate slabă?" Nu. Suntem producători români, iar acest lucru se reflectă și în prețul produselor noastre. 

Nu folosim materiale de proastă calitate, iar cusăturile sunt premium întotdeauna. Considerăm că putem face din nou producție românească fără excepție de la calitate și la prețuri accesibile tuturor.

Kaya.ro este magazinul în care fiecare persoană, indiferent de vârsta acesteia sau de mărimea pe care o poartă, își va găsi ceva care să-i placă.

Lucrăm cu cei mai buni designeri, suntem specializați pe mărimi mari, astfel încât ținem cont întotdeauna de detaliile de care aveți nevoie pentru a vă simți mai frumoase, dar confortabil în același timp.

Fabrica noastră se află în Urziceni, un oraș foarte bine dezvoltat în această industrie, iar croitoresele noastre au lucrat pentru brand-uri internaționale și au o experiență de peste 20 de ani, astfel încât putem garanta oricând calitatea cusăturilor.

Kovacs Cosmina
Produs adăugat în lista de favorite

Acest site foloseste cookies. In cazul in care continuati sa utilizati site-ul nostru sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor Vezi detalii