Scrie-ne pe WhatsApp

Despre Noi

Proiectul kaya.ro a apărut după ce am rămas însărcinată și am luat în greutate peste 40 de kilograme. Fiecare persoană care se luptă cu kilogramele în plus știe cât de umilitoare poate fi o ședință de shopping în mall.

Da, am trecut și eu prin asta. Mi s-a spus și mie "Nu mai căutați, doamnă, nu avem nimic pentru dumneavoastră". Acela a fost momentul când mi-am promis că nimeni nu va mai simți această respingere și astfel a luat naștere kaya.ro by Cosmina Kovacs.

Nu mi-am dorit să mă îngraș atât de mult, dar s-a întâmplat. Nu am știut cât timp îmi va lua să slăbesc, nici măcar nu am avut o certitudine că voi reuși acest lucru. Așadar, până și dacă reușești să slăbești, ce faci? Nu te mai îmbraci? 

Cum am slăbit? Cu o echipă de oameni în spate (psiholog și medic nutriționist) și cu multă determinare. 

Sigur, nu intru acum în amănunte despre abordarea societății în care trăim referitor la acest subiect, însă am convingerea că pot schimba lucrurile în bine și te rog să crezi și tu acest lucru. Dacă vrei să afli cum m-am întors de la 100 la 47 de kilograme, lasă-mi un mesaj și promit că răspund.

Kaya.ro nu e neapărat despre kilograme în plus, cât e despre acceptare și despre extensia personalității noastre, indiferent ce presupune asta! De ce? Pentru că suntem diferiți, unici și perfecți așa cum suntem!

Toate produsele noastre sunt fabricate în România, lucrate atent cu designeri și sunt potrivite pentru toate tipurile de siluetă și pentru toate vârstele. Da, poți comanda produse atât pentru tine, cât și pentru mama ta, de exemplu.

Abordarea mea este diferită și cred că producătorii ar trebui să creeze mai des și mai mult haine în funcție de personalitatea clientului și mai puțin în funcție de nivelul excentric pe care îl poate avea un designer. 

Câte haine prezentate pe podium ai văzut în viața reală?

Ce ofer în plus atunci când comanzi de la noi?

1. Consultanță în alegerea mărimii. Lasă-ne dimensiunile tale în câmpul de observații, iar colegii mei verifică dacă ai ales mărimea corect sau nu. 

2. Consultanță în alegerea modelului potrivit. Trimite-ne un e-mail la adresa [email protected] cu mai multe detalii despre forma corpului (dimensiuni Bust, Talie, Șold și înălțime), vârstă și pentru ce eveniment sunt destinate hainele. Îți voi răspunde personal cu sugestiile mele. În ultimii 3 ani nu am greșit niciodată. 

3. Schimbăm mărimea sau produsul dacă este cazul. În perioada când am fost supraponderală mă deranja teribil lipsa unei certitudini din partea magazinelor. Nu știam niciodată dacă pot face un schimb sau un retur. Pe kaya.ro poți solicita atât schimb, cât și retur în decurs de cel mult 14 zile calendaristice de la primirea comenzii.

Kovacs Cosmina
Produs adăugat în lista de favorite

Acest site foloseste cookies. In cazul in care continuati sa utilizati site-ul nostru sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor Vezi detalii