Scrie-ne pe WhatsApp

Kaya.ro este magazinul unde îți vei găsi întotdeauna ceva potrivit. Ținem cont de toate stilurile și de toate tipurile de siluetă, astfel încât punem la dispoziția clienților mărimi de la 34 până la 60.

Hainele noastre sunt fabricate în România, verificăm întotdeauna fiecare cusătură în parte și nu facem niciodată excepție de la calitate. Lucrăm cu cei mai buni designeri și stiliști din țară, astfel încât atunci când îmbraci o haină Kaya by Cosmina Kovács să ai mai multă încredere în tine!

Hainele vorbesc de la sine 

Nu uita că este important felul în care te îmbraci! Fie că vorbim despre succesul profesional, o emoție puternică sau o persoană specială! Ținem cont că fiecare zi este despre tine și despre felul în care te simți, de aceea online va fi mereu mai simplu. Câștigi mai mult timp pentru tine și pentru cei dragi, dar în același timp, noi lucrăm pentru confortul și încrederea ta!

Cumperi oricând și de oriunde

Creează-ți cont pe kaya.ro și vei economisi timp atunci când plasezi următoarea comandă.

Kovacs Cosmina
Produs adăugat în lista de favorite

Acest site foloseste cookies. In cazul in care continuati sa utilizati site-ul nostru sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor Vezi detalii