Schimb și Retur

 

Cât costă transportul?

Pentru toate comenzile se percepe o taxă de transport de 20 lei.

Având în vedere că extindem gama noastră de produse și disponibilitatea acestora, comanda ta poate fi livrată în mai multe colete. Cu toate acestea, nu se percep taxe suplimentare în cazul în care comanda este expediată în acest fel.

 

Cât durează livrarea?

Comanda dvs. ar trebui să fie livrată în termen de 2-4 zile lucrătoare din momentul expedierii comenzii.

 

Ce se întâmplă dacă nu sunteți acasă când vine curierul?

În cazul în care nu sunteți la adresa de livrare când ajunge curierul, se va face o nouă încercare a doua zi. Dacă și aceasta eșuează, coletul va fi depozitat pentru o perioadă foarte scurtă în depozitul local al curierului, apoi va fi returnat automat către KAYA.RO.

 

Cum fac schimb dacă nu am ales mărimea corectă?

 

Recomandăm să măsurați întotdeauna bust talie șold și să consultați tabelul de mărimi.  Dacă nu ați ales mărimea corectă și doriți schimb, primul pas este să ne anunțați în scris sau la numărul de telefon 0784 370 186. Vom înregistra schimbul dvs., trimitem curierul să preia coletul inițial, îl verificăm să nu fie spălat, purtat și să aibă eticheta, apoi vă trimitem mărimea solicitată. Clientul suportă o taxă de schimb în valoare de 15 lei în momentul în care primiți produsul schimbat.

Schimbul se face o singură dată și este necesar să ne anunțați în cel mult 14 zile de când ați primit comanda.

 

Ce fac dacă nu sunt mulțumit de produsul primit?

Este în regulă să te răzgândești sau să nu-ți placă un produs comandat. Din păcate, comenzile online au avantaje și dezavantaje, însă dacă nu sunteți mulțumită de produsul primit, puteți solicita banii înapoi la numărul de telefon 0784 370 186. În acest caz, vom trimite curierul pentru a ridica coletul dvs. și din momentul în care ajunge la noi, verificăm dacă produsul este așa cum l-ați primit (cu etichetă și în ambalajul original), apoi în termen de cel mult 5 zile lucrătoare veți primi banii înapoi într-un cont bancar pe care ni-l transmiteți fie în colet, fie prin mesaj scris.

Returul nu se face prin ramburs la curier sau poștă, ci numai prin virament bancar.

Updating…
  • Niciun produs în coș.