Scrie-ne pe WhatsApp

Deții un magazin și vrei să aduci un plus valoare sau să câștigi clienți noi? Suntem Producători Români și îți propunem oferta de haine de damă fabricate în România la prețuri de En-Gros. Găsești pe site-ul nostru rochii de seară mărimi mari En-Gros, compleuri de damă mărimi de la 34 până la 60 En-Gros, treninguri și o mulțime alte haine en-gros.

Ce trebuie să faci ca să devii revânzător Kaya.ro?

1. Creează-ți cont pe site-ul nostru apăsând AICI, apoi contactează-ne la numărul de telefon 0784 886 642 sau la adresa de e-mail [email protected] pentru a primi acces la prețurile de En-Gros.

2. După ce ți-am oferit acces, te poți loga pe site, iar prețurile afișate vor fi cele de En-Gros.

3. Există comandă minimă la En-Gros?

Comanda minimă trebuie să fie în valoare de 1400 Ron. Transportul este gratuit și se face prin curier, astfel încât să nu mai fii nevoit să te deplasezi în marile centre comerciale din București. În plus de acest lucru, avem o gamă variată de mărimi de la 34 până la 60(10XL), produse care nu sunt chiar la îndemână, iar noi nu punem condiția de a achiziționa o serie întreagă din același model și culoare. Poți comanda orice produs dorești, orice mărime.

4. Pot să fac Retur dacă am comandat En-Gros?

Poți solicita Returul produselor în termen de 24 de ore lucrătoare de la data primirii coletului. Îți oferim acest lucru pentru a te asigura că vei primi produsele corespunzătoare, fără defecte sau alte vicii ascunse. Dacă se întâmplă să primiți un produs cu defect, vă rugăm să ne contactați în 24 de ore lucrătoare ca să putem face schimb sau retur.

5. Când nu acceptăm returul produselor achiziționate la Preț En-Gros?

- Când eticheta este ruptă

- Când produsul este murdar (fond de ten, ulei, ruj etc)

- Când depășiți cele 24 de ore lucrătoare de la data primirii coletului.

6. Cum se face plata?

În cazul în care comanda ta depășește valoarea de 4000 lei, nu vei putea face plata cash la curier. Te rugăm să iei legătura cu noi pentru emiterea unui ordin de plată sau optează pentru plata cu cardul pe site.

7. Livrare

Livrarea se face între 2-7 zile lucrătoare. 

Adresa de livrare poate fi diferită de adresa de facturare.

Produs adăugat în lista de favorite

Acest site foloseste cookies. In cazul in care continuati sa utilizati site-ul nostru sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor Vezi detalii